NOURISHING NEW MAMA PLAN

Met het Nourishing New Mama Plan bied ik jou een prachtige serie behandelingen aan om je in jouw prille moederschap te ondersteunen en jouw herstel na de zwangerschap te bevorderen.

Ik start bij voorkeur 4 tot 7 dagen na de geboorte van je baby bij jullie thuis. Afhankelijk van het gekozen pakket kom ik in de daaropvolgende weken nog één of meerdere keren bij jullie thuis. Voor de laatste behandelingen(en) ben je welkom in mijn rustige en warme praktijkkamer in Heveadorp welkom.  

Je kunt tot 6 maanden na je bevalling jouw behandelingen inplannen! Je kunt kiezen voor een pakket met 3, 5 of 7 sessie, waarbij het mogelijk is om tussentijds je pakket uitbreiden. Mocht je alle behandelingen aan huis willen, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Na de geboorte van jouw kindje hebben wij telefonisch contact of stuur jij mij een berichtje. Wij bespreken hoe jij je lichamelijk en mentaal voelt en plannen een datum voor de eerste behandeling. Na een keizersnede is het mogelijk je behandelingen aanpassen of beginnen we na een paar weken als je dat fijn vindt.

- Benader mij alsjeblieft vóór de uitgerekende datum voor informatie of reserveringen! -