Fertiliteitsmassage - wanneer jouw diepste wens onvervuld blijft

Zwanger worden én blijven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Te vaak denken wij, dat wij zelf geen invloed hebben op ons lichaam. Er zijn gelukkig ook natuurlijke manieren om jouw kansen om zwanger te worden en zwanger te blijven te vergroten. Fertiliteitsmassage en hormoonyoga kunnen jou helpen, ook tijdens een medisch traject.

Tijdens deze vruchtbaarheidsmassage wordt het gehele buik, de onderrug en het bekkengebied gemasseerd. Je geeft op een positieve manier aandacht aan jouw lichaam en je kan weer thuiskomen in jouw lichaam. De massage stimuleert de doorbloeding in het onderlichaam en meer specifiek de baarmoeder, eierstokken en darmen. Onze baarmoeder staat symbool voor onze innerlijke bron van kracht, weten en creatie. De baarmoeder is ook het huisje voor de ongeboren baby.

Tijdens de vruchtbaarheidsmassage maak ik gebruik van diverse technieken, waarbij ik mijn handen en rebozo-doeken gebruik. De massage is diepgaand en zacht tegelijkertijd. Voorafgaand aan de eerste massage hebben wij een intakegesprek, waarin ik jou beter leer kennen. Je ontvangt ook een intakeformulier bij aanmelding.

Deze vruchtbaarheidsmassage bevordert:

  • Een betere doorbloeding in de vrouwelijke voortplantingsorganen en buikorganen
  • Een soepele buik en een verbetering in de opname van voedingsstoffen
  • Een verbetering in de stoelgang en goede afvoer van gifstoffen
  • Een balancering van de hormonen
  • Een vermindering van menstruele klachten
  • Een positieve verbinding met jouw lichaam
  • Een diepere ontspanning en rust in jezelf

Je kan nu 3 fertiliteitsmassages plus intake van €210,00 voor € 180,00 boeken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Nelleke!