Belly binding - liefdevol met doek omwikkeld

Negen maanden heb je een baby in jouw buik gedragen en opeens wordt jouw baby geboren en jouw buik leeg. Soms kan dit heel onwerkelijk zijn en overvalt je een gevoel van verlatenheid. Een Bengkung Belly Bind geeft je een welkome, liefdevolle omhulling van buik en bekken, waardoor je je zowel fysiek als emotioneel gesteund voelt.

Het pakket bestaat uit 3 behandelingen. Iedere behandeling start met een helende buikmassage, moxa en een castoroliepakking ter voorbereiding op het buik binden. Natuurlijk kom ik hiervoor bij je aan huis. De eerste sessie vindt bij voorkeur 4-7 dagen na de bevalling plaats. Na een keizersnede kijken we samen hoe snel het voor jou goed voelt om jouw buik te laten omwikkelen. Het is in ieder geval belangrijk de wond eerst goed te laten genezen. Meestal duurt dat zo'n 4 tot 6 weken.

Tussen de behandelingen in zitten meestal 5-7 dagen. We leren je aan hoe jij of je partner de doek bij jou om kan doen. Ook ontvang je een instructievideo om alles nog eens goed te kunnen nakijken. Meestal voel je vanzelf na 6 tot 8 weken dat je het Belly Binden niet meer nodig hebt. Dan kun je de Bengkung buikwikkel terugbrengen of -sturen en ontvang je je borg retour.

Benkung Belly Bind - eenmaling of pakket

Ik kom bij jou thuis om je volledig in de watten te leggen en jouw kwetsbare buik op een zachte manier te helpen in het herstel na de geboorte van jouw kindje.

  • Voorgesprek met verwarmende thee
  • Zachte buikmassage
  • Helende moxa behandeling
  • Buikpakking met biologische kruiden & olie
  • Ontspannende voetmassage
  • Inwikkeling met de belly bind
  • Inclusief huur bellybind voor 4 - 16 weken
  • Instructievideo voor het buikbinden

Prijs voor losse sessie aan huis: € 165,00 ex. borg

Prijs voor 3 sessies aan huis: € 460,00 ex. borg

Prijs extra sessie aan huis: € 150,00 ex. borg

Borg bellybind: € 70,00

Vaginaal stoombad

Aanvullende service voor bij het belly binden

Een verzachtend en rustgevend vaginaal stoombad is een moment van diepe ontspanning in de kraamtijd. Veel dames zijn verrast door het verstillende effect van een V-steam. Een vaginaal stoombad brengt connectie met jezelf en jouw bekkengebied.

In een warme setting met rustgevende muziek zorgt de stoom voor heling van jouw baarmoeder en perineum. Aan de stoombad worden speciale kruiden met helende werking toegevoegd om het zelfgenezend vermorgen van jouw lichaam te activeren. .

Een kleine week na jouw bevalling mag je gaan stomen. Als je ben gehecht, dan mag je ook stomen na een kleine week.

Als je een sessie boekt, dan ontvang je extra kruiden en uitleg om zelf te stomen.

€50,00 per sessie of € 135,00 voor 3 sessies